2.10.2013

Aina ei ole helppoa...

Ompelen todella vähän miehelleni. Tämä johtuu siitä, ettei mies omasta mielestään juuri koskaan tarvitse mitään. Olen useaan otteeseen kysynyt mitä haluaisi, mutta aina vastaus on ettei tarvitse mitään. Työpaitoja on pyytänyt, mutta ne ostan mielummin kaupasta, sillä ne rikkoutuvat ja menevät muutenkin kamaliksi hetkessä. Koen mielekkäämmäksi ostaa kaupasta alennuksesta jotain 5 euron paitoja kuin käyttää niihin aikaa ja vaivaa ja ovat rikki samantien.

Jo jonkin aikaa sitten mies kuitenkin pyysi collegehousuja tai vastaavia mukavia kotihousuja. Innoissani lähdinkin ostamaan kangasta housuihin. Tämä kangas päätyi kuitenkin omiin housuihini, Pimpulan housuihin ja kummitytön paitaan.

Taas piti ostaa kangasta, mutta sekin päätyi ihan toiseen projektiin :)

Tieni vei taas viimeviikolla Jätti-Rättiin, tarkoituksena ostaa miehelle housukangas. Ensin en löytänyt mitään sopivaa ja varsinkin mukavan tuntuista, mutta sitten se löytyi. Väri oli sopiva, kangas mukavan pehmeää ja tarpeeksi paksua olematta jäykkää. Kangas jousti ja tuntui ihanalta. Ja hintakin oli vain 7e/m.

Niinpä nappasin pakan mukaani ja suuntasin kassalle ( no, kyllä mulla muutakin tavaraa oli, tietenkin)

Olin jo ottamassa kangasta miehen housujen verran, kun muistin aikaisempien kankaiden kohtalon. Niinpä otin kangasta neljä metriä. ONNEKSI!

Kotona aloin haaveilla hupparista itselle. Sellaista mukavaa ja lämmintä. Niinpä aloin piirtää omia kaavoja ja leikata kankaita unohtaen miehen housut.




Hupparin kaava on muokattu jtkk:n raglanhihainen paita ja siihen itse piirretty kietaisuhuppu. Helma- ja ranne"resorit" samasta kankaasta kuin paita.

Huppari oli nopea tehdä, ja koska se oli niin mukava, ajattelin samasta kankaasta housuja itselle. Tässä vaiheessa muistin onneksi miehen housut ja huokaisin helpotuksesta, että otin kangasta ylimääräistä.
Miehen housut pääsi seuraavaksi työnalle. Nyt miehellä siis on housut!!! JEE!!!

Ja koska kangasta vielä jäi, sain itsellenikin housut. Ja ne on parhaat olohousut ikinä!! Ja ettei Pimpula jää huonommaksi, sai myös hän housut tästä kankaasta.

Nyt voidaan samistella koko porukka olohousuissamme :)

Edit. Nyt viikon käyttämisen jälkeen, voin edelleen sanoa kankaan olevan juuri sopivaa. Paita on ihanan lämmin ja housut ihanan pehmeät. Mieskin piti!!!

1 kommentti:

  1. Mistä tällaiseen saisi kaavat? Aivan ihana! :) nimim. kangasta ois vaan ei kaavoja ;)

    VastaaPoista