27.8.2013

ompelumerkit

Monen viikon odotus palkittiin vihdoin tänään 
Posti toi uudet ompelumerkkini. 
Ne oli juuri sellaisia kuin pitikin ja mahtavan näköinen kasa niitä olikin.

kuvassa noin puolet merkeistä
 Merkit on tilattu SoMinelta
Toimitus kesti melko tarkkaan tasan viisi viikkoa. 
Voin kyllä suositella, sillä merkkien suunnittelussa sai mahtavaa palvelua ja merkit on valmiina ihan mahtavia.


Eiköhän tuo kasa hetkeksi riitä :) Katsotaan muistaako näitä tekeleisiin laittaa kun nuo kokomerkitkin tuppaa unohtumaan kokoajan :)

Laitanpa lopuksi vielä kuvan ei niin onnistuneesta mekosta, mutta mekko tuotti käyttäjälleen niin hyvän mielen että pääsee jokatapauksessa käyttöön, ainakin kotikäyttöön. Tässä on Pimpulan mielestä Lilliputti :)


Edit: joku kerran kyseli silitettävien ompelumerkkien perään. En tiedä edelleenkään mistä niitä saa, mutta farkun saumaajanauhan avulla tein omistani silitettäviä :)
Tosin ompelen ne lähestulkoon aina silti kiinni

3 kommenttia:

 1. No vau! Mäkin tahtoisin niin kovasti omat ompelumerkit, mutta vielä ei oo ollut rahaa tilata :/
  Mistä Sinä tilasit? Ja oliko arvokkaat? Nuo merkit tekee aina vaatteeseen viimeistellyn vaikutuksen ja onhan se ihana nimikoida omatekemä tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne melko arvokkaita. Ainakin näin hoitovapaalla ollessa kirpaisi melkoisesti, mutta siksi tilasin ison kasan niin tuli per kappale halvemmaksi. Eikä tarvitse ihan heti tilata uudelleen :)

   Poista
 2. Ei kun höh, tuollahan lukikin, että sominelta. :D pitäisi vissiin jo kömpiä pehkuihin, onhan kello kohta jo yksi, mutta juutuin ompelukoneen ääreen.. Taas ;)

  VastaaPoista