20.9.2013

Riemukukkaa



Himoitsin pitkään riemukukkaa kangashamstereissa ja muissa "kirpputoreilla", sillä heräsin sen olemassa oloon liian myöhään. Onneksi en kuitenkaan sortunut ylikalliisiin hintoihin, sillä bongasin sen tulevan uudelleen myyntiin Royal-tuotelle. Sitä sitten päivystin kunnes se lopulta tuli myyntiin.

Kangas saapui ja huomasin, ettei mulla ollut todellista suunnitelmaa kankaalle, pitkästä odotuksesta huolimatta. Yleensä tilaan kankaan jotain valmista suunnitelmaa varten + tietysti vähän ekstraa jos kangas on kiva.

Tytölle ajattelin liivimekkoa, mutta suurimman ongelman tuotti oma vaate. Hupparia toivoin, mutta koska päätin että valmista pitää saada juuri nyt niin suunnitelma ei onnistunut, sillä vetoketju puuttui. (ihme kyllä, vaikka kaikki paikat on täynnä kankaita ja ompelutarvikkeita, niin aina puutttuu jotain)

Niinpä päätin tehdä tissiksen Onionin kaavalla. Siinä ei kaikki mennyt putkeen kun unohdin laskea rinnanalus sauman alemmas ja sen takia jouduin avaamaan rintamusta hiukan liian antavaksi.
Mutta ihan mukava siitä tuli silti :) Kuva on aivan kamala, mutta parhaiten onnistunut, joten saa kelvata.

Tyttökin sai riemukukka vaatteensa, vaikka liivimekkoa ei tullutkaan. Päädyin koittamaan miikkarikaavaa. Kanttaaminen ei aina ole ystäväni ja niinpä ne ei ihan mennyt niin kuin olisin halunnut, mutta koska housuista tuli toimivat, en jaksanut niitä purkaa. Kuvanlaatu on erittäin huono, sillä malli ei juuri paikallaan pysynyt.

Yritin värjätä muutaman kukan kangastusseilla pinkiksi, mutta tussini oli huono ja väri loppui melkein heti, niinpä näistä tuli hieman hailakoita ja valkoinen paistaa läpi. Täytynee käydä hakemassa uusi tussi ja paikkailla kukkia.

Kangasta jäi vielä, joten eiköhän se liivimekkokin joskus vielä toteudu. Nyt on kuitenkin aika suunnata viikonlopun viettoon asuntovaunulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti