21.8.2013

Välillä jotain muuta, eli kesä muistoja

Se olisi miehen viimeinen kesälomaviikko käynnissä.
 Lähes koko kesä ollaan miehen vapailla asuntovaunuiltu Yläneellä, josta otimme paikan koko loppuvuodeksi. 
Vaikka sisätilat on ahtaat niin ollaan nautittu kyllä täysillä. Sateen sattuessa voidaan leikkiä etuteltassa Pimpulan kanssa ja kauniilla ilmalla uimaranta on ollut lähellä.

Täytyy nyt fiilistellä näillä kesän aikaisilla kuvilla kun kohta se kesä on ohi ja vaunuilukelit huomattavasti huonommat.









Täällä järjestettiin lapsille naamiaiset, jonne Pimpula osallistui leppäkerttuna. Ei vaan ajankohta ollut meille paras mahdollinen kun ei suostunut nukkumaan päiväunia ennen naamiaisia, niin siellä tuli sitten kiukku.

 Kyllä se mieli sitten parani kun sai palkinnoksi osallistumisesta tusseja ja tikkarin. Niin ja pienen vesipyssyn jolla oli kiva kiusata niin äitiä, isiä kuin koiraakin.

Uimaan ei Pimpula alkukesästä vielä uskaltanut, mutta kesän edetessä hänestä oli hurjaa vauhtia kasvamassa vesipeto. Ikävä kyllä vedet kylmeni jo niin paljon ettei äiti raaski lasta enää veteen päästää.



Kesä on ollut kaiken kaikkiaan ihana ja lämmintäkin on riittänyt. Syksyllä onkin taas aikaa keskittyä remontointiin ja kodin kunnostamiseen.

Saihan tähän kirjoitukseen vähän ompeluakin ahdettua, sillä tuo karavaanaripipo, huppari ja leppäkerttuasu on omia tekeleitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti