2.2.2014

Remonttia remonttia

Remontti on tosiaan työllistänyt meitä viimeaikoina,
mutta valmista ei ole tullut.

Töitä on painettu päivittäin,
mutta ollaan päästy vaan purkuvaiheeseen.

Tosin tällähetkellä en juuri auttamaan pysty,
kun Pimpulaa ei pysty ottamaan mukaan remonttiin enää,
syy varmasti välittyy kuvista.

Tässä siis meidä yläkerta. 
Ei ihan asumiskunnossa enää/vielä
 ^tuleva makuuhuonee on sentään saanut jo hiukan uuttakin pintaa, 
vaikka vanhaakin on kyllä vielä purkamatta. 

 Näistä kuvista varmaan parhaiten välittyy se miksi Pimpulaa ei remonttiin voi ottaa mukaan. Rappusista puuttuu kaikki reunat ja kaiteet, joten tiputus on aika hurja.
 Lisäksi toi useita kymmeniä vuosia vanha puru lattian alla ei ehkä ole sieltä terveellisimmästä päästä. Lattian alta löytyy myös kaikkea alushousuista lähtien. Tässä yllä on vessa, eikö näytäkin kutsuvalta :)

 Jotain kaunistakin sieltä paljastui,
ikävä kyllä sekin on pakko piillottaa. 


2 kommenttia:

  1. Melkoinen rojekti. Puru näyttää kuitenkin ilahduttavan kuivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuossa vielä runsaasti töitä, vaikka paljon on jo tehty (vaikka se ei ihan näykkään muunakun purkuna) Puru oli onneksi kuivaa, se taisikin olla yksi parhaista yllätyksistä mitä purun seurauksena löytyi. Mutta olen kyllä iloinen että purettiin kokonaan, niin ei enää tarvitse ihmetellä miten yläkerrassa on aina niin kylmä. Eristeenää kun ei lasipullot ja vanhat paristot oikeen toimineet :) Ja ne vähät eristeet joita kattoon tai seiniin oli laitettu, oli hirvittävillä raoilla. Toivottavasti meillä on pian viihtyisä ja lämmin yläkerta. Ja pääsisimme vihdoin muuttamaan takaisin ylös. Nyt makuuhuoneemme löytyy olohuoneesta, josta löytyy myös lapsen makuuhuone ja leikkihuone, joten pikkaisen ahdasta on :)

      Poista